Valmentures

Valmentures Oy

 

Valmentures Oy on perustettu vuonna 2017. Haluamme saada kestävää muutosta aikaan. Toteutamme tätä tavoitetta pitkäkestoisen valmennuksen avulla. Valmennuksessamme yhdistyvät tieto, taito, kokeilut sekä niistä oppiminen.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus pitkäkestoisesta valmentamisesta. Valmentajiemme monipuolinen työkokemus on vahvuutemme, ymmärrämme valmennettaviemme lähtökohtia. Kokemus yksilöiden valmentamisesta sekä pedagoginen osaaminen yhdessä takaavat laadukkaan käytännönläheisen työskentelytavan. Puhumme suomea ja pidämme sen mitä lupaamme.

Muissa työtehtävissämme kehitämme omaa alaamme jatkuvasti, mikä takaa tuoreimman käytettävissä olevan tiedon ja osaamisen valmennettaviemme käyttöön.

Pasi Juvonen, Päävalmentaja, TkT, DI

Vahva ja karismaattinen tulevaisuuden polkujen avaaja ja tulkitsija. Kokenut valmentaja, joka näyttää esimerkkiä ja antaa myös tilaa muille. Oppimaan ohjaamisesta kokemusta yli 20 vuotta.

Väitöskirjan aihe tiimien valmentaminen ja valmentava johtaminen. Löydät julkaisuja mm.  LinkedIn ja ResearchGate -palveluista. Lukee paljon ammattikirjallisuutta.

 

Toni Juvonen, Valmentaja, Liiketoimintajohtaja

 

Rohkea, positiivinen ja avoin, mutta jämäkkä ote elämään ja asioihin näkyy Tonin tavassa toimia ja suhtautua muihin. Toni ei päästä ketään helpolla silloin, kun yritetään tarjota vastaukseksi tekosyitä tai kliseitä. Toni on omalla esimerkillään todellinen muutosvoima, joka kulkee vierelläsi kun oppimisen tuskaa on ilmassa.

 

Pin It on Pinterest