Valmentures

Valmentures Oy

 

Valmentures Oy on perustettu vuonna 2017. Haluamme saada kestävää muutosta aikaan. Toteutamme tätä tavoitetta pitkäkestoisen valmennuksen avulla. Valmennuksessamme yhdistyvät tieto, taito, kokeilut sekä niistä oppiminen.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus pitkäkestoisesta valmentamisesta ja yhteensä lähes kuudenkymmenen vuoden edestä kokemusta johtamisesta erilaisissa organisaatioissa. Valmentajiemme monipuolinen työkokemus on vahvuutemme, ymmärrämme valmennettaviemme lähtökohtia. Kokemus yksilöiden valmentamisesta sekä pedagoginen osaaminen yhdessä takaavat laadukkaan ja ammattimaisen, – ja samalla käytännönläheisen työskentelytavan. Puhumme suomea ja pidämme sen mitä lupaamme.

Muissa työtehtävissämme kehitämme omaa alaamme jatkuvasti, mikä takaa tuoreimman käytettävissä olevan tiedon ja osaamisen valmennettaviemme käyttöön.

Pasi Juvonen, Päävalmentaja, TkT, DI

Vahva ja karismaattinen tulevaisuuden polkujen avaaja ja tulkitsija. Kokenut valmentaja, joka näyttää esimerkkiä ja antaa myös tilaa muille. Luo jatkuvasti uusia malleja ja menetelmiä, joista sinäkin voit ammentaa ja oppia uutta. Oppimaan ohjaamisesta kokemusta jo yli 20 vuotta.

Väitöskirjan aihe tiimien valmentaminen ja valmentava johtaminen. Löydät julkaisuja mm.  LinkedIn ja ResearchGate -palveluista. Lukee paljon ja suosittelee hyväksi kokemiaaan kirjoja FB sivuillamme. Lisää ajatuksia blogissamme.

 

Toni Juvonen, Valmentaja, Ravintola-alan moniosaaja, Keittiömestari

 

Rohkea, positiivinen ja avoin, mutta jämäkkä ote elämään ja asioihin näkyy Tonin tavassa toimia ja suhtautua muihin. Kyky valaa samaa ajattelua muihin ja erityisesti henkilöihin, joita valmentaa. Toni ei päästä ketään helpolla silloin, kun yritetään tarjota vastaukseksi tekosyitä tai kliseitä. Toni on omalla esimerkillään todellinen muutosvoima, joka kulkee vierelläsi kun oppimisen tuskaa on ilmassa.

 

Mukana myös

 

Päivi Jormalainen, Valmentaja, NTM, MBA

Läsnä oleva lämmin ihmistuntija, jolla on laaja näkemys hyvästä esimiestyöstä, taloushallinnon johtamisesta sekä yrittäjyydestä. Päivin ote auttaa matkalla kohti omaa päämäärääsi eikä jätä mitään sattuman varaan. Päivi osaa tehdä myös tarkkuutta vaativista asioista miellyttäviä oppimiskokemuksia.

 

Anu Kurvinen, Valmentaja, KTM

Anu kyseenalaistaa ja tarjoaa uuden näkökulman hienovaraisen tyylikkäästi, niin että et sitä välttämättä edes heti huomaa tapahtuneeksi. Kun huomaat, olet jo löytynyt ratkaisun jonka luulit keksineesi itse. Anu on kokenut kokonaisuuksien paketoija, joka näkee asioista kokonaiskuvan, vaikka muut eksyisivät aiheesta.

Pin It on Pinterest